ESTEETÖN SUOMI 2021 -palkinto

Riesa Consultative Oy on voittanut vuoden 2021 Esteetön Suomi -palkinnon.

Kunniamaininnan saivat Villa Mikael ja Palmuasema-blogia pitävä Sanna Kalmari.

Raadin perustelut olivat:

Riesa Consultative Oy:n toiminnassa rakennettu ympäristö nousee keskiöön. Toiminnalla on tarve, jota ei vielä juuri tarjota markkinoilla. Ehdotus vastaa toiminnallaan parhaiten kilpailun tarkoitusta. Palvelu on ajan hengessä kiinni ja yrittäjät ovat tunnistaneet hyvän markkinan. Riesa Consultative Oy tekee hyvää työtä ja asiakkaina on mm. monia rakentamisalan yrityksiä. Kohteen palkitsemisella halutaan tukea laajemminkin tämänkaltaista toimintaa.

Villa Mikael valittiin kunniamaininnan saajaksi hienona arkkitehtuurikohteena. Kohde on hyvä esimerkki laadukkaasta ja esteettömästä pientalorakentamisesta. Kohteen avulla on voitu osoittaa, etteivät esteettömyys ja esteettisyys ole toisiansa poissulkevia arvoja. Kohde on onnistunut muuttamaan esteettömän rakentamisen imagoa.


Sanna Kalmari tekee tunnustettua ja arvostettua työtä esteettömän matkailun edistämiseksi, minkä myötä matkailualan toimijat ovat alkaneet kokea esteettömyyden tuomaa lisäarvoa. Kalmari ylläpitää suosittua Palmuasema-blogia, jonka avulla on saanut muutettua matkailuun liittyviä asenteita. Blogissaan Kalmari on viime aikoina, korona-ajan myötä, nostanut esiin myös luontomatkailukohteita.

2 kommenttia artikkeliin ”ESTEETÖN SUOMI 2021 -palkinto

Jätä kommentti