Uusia tapoja ajatella

Polaria Oy toimittaa kylpyhuonekalusteita sekä paljon erilaisia avusteita Tuusulan asuntomessuille rakennettavaan yhteisölliseen asumisratkaisuun. Villa Mikael & Villa Sanni on esteetön, esteettinen, ekologinen, elinikäisesti terve ja älykäs aktiivista arkea tukeva ja helpottava kahden talon kokonaisuus

Villa Mikael & Villa Sanni -projektin myötä on monta asiaa tullut ajatelleeksi uudella tavoin.

Yksi esimerkki tästä on kääntyvä seinään kiinnitettävä suihkuistuin.

Villa Mikaeliin tulee kiinteät suihkuistuimet, jotka on suunniteltu tarkalleen Mikaelin tarpeiden mukaiseksi ja myös miellyttämään silmää. Kun kävimme keskusteluja Polarian kanssa heidän tuotteistaan, ajattelimme aluksi, ettemme tarvitse kääntyviä seinään kiinnitettäviä suihkuistuimia. Nämä Polarian tuotteet ovat kuitenkin sen verran hyvännäköisiä, että keksimme niille uutta käyttöä kylpyhuoneen ulkopuolelle.

Keksimme, että kääntyviä suihkuistuimia voi käyttää helpottamaan normaalia elämää. Niinpä Villa Mikaelin eteisen seinälle tulee tällainen suihkuistuin.

Kun Mikael tulevaisuudessa saapuu kotiin esimerkiksi sähköskootterilla, voi hän siirtyä siitä istumaan tähän käännettävälle istuimelle, vaihtaa kengät tai vaikka vaan levähtää ja sen jälkeen jatkaa matkaa käyttäen tukena istuimen vierestä alkavaa kiinteää koko talon pituista tukikaidetta.

Vaikka kylpyhuoneessa onkin kiinteä suihkuistuin, löytyi seinään kiinnitettävälle kääntyvälle suihkuistuimelle muuta tarvetta.  

Kun Mikael makuuhuoneestaan siirtyy kylpyhuoneeseen vaikkapa pesemään hampaitaan joko tukikaiteiden avulla tai rollaattorilla, on myös hyvä olla paikka, johon istahtaa.

Levähtämispaikkana toimii käännettävä istuin, joka sijaitsee sopivasti pesualtaan vieressä. Samaa tilaa käytetään myös, kun siirrytään pyörätuolista WC-istuimelle. Kääntyvä istuin mahdollistaa tilan monipuolisen käytön.

Uusi tapa ajatella asioita voi luoda uudenlaisia mahdollisuuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s