Ovia on monenlaisia

Villa Mikaeliin on tulossa monenlaisia ovia – melkein perinteisiä, joskin minimoiduilla kynnyskorkeuksilla ja erityispiirteenä on kivestä tehty kynnys. Sisäovet ovat pääosin liukuovia – osa sähköisiä, osa mekaanisesti itsestään sulkeutuvia ja osa on upotettu seinään ja osa on seinän päällä – kaikille ovityyppien valinnoille on tarkoituksensa. Liukuovilla varmistetaan täydellisen esteetön liikkuminen talon kohteiden välillä.

Villa Mikaelin pääsisäänkäynti tapahtuu sähkötoimisesta liukuovesta – sisälattian ja ulkona olevan pihan korkeusero on huima 0 mm. Kun Mikael saapuu kotiin sähköskootterilla, voi hän avata kännykästään oven ja sujahtaa sisään ja parkkeeerata ”ajoneuvonsa” ison kurasyöpön päälle. Ja sitten sulkea oven. Samanlainen ovi on olohuoneesta pihalle.

Maanpinta nousee samaan tasoon ulkooven kynnyksen kanssa

Ja jotta pidetään avustajasta hyvää huolta – koira sellaisesta – pitää varmistaa, että se pääsee tarvittaessa helpottamaan oloaan, vaikkei isäntä pystyisikään avaamaan sille ovea. Koiralle on rakennettu oma ovi, joka aukeaa sisältä, kun koira painaa nappia ja ulkoa samalla lailla, paitsi että tällöin ovi avautuu vain jos koiralla on oikea sirutunniste.

Koiranoven testaus menneillään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s