Aurinko paistaa

Kevään auringonpaiste herättää luonnon eloon ja samaa tahtia valmistuvat Villa Mikael & Villa Sanni.

Talot hehkuvat auringonpaisteessa.

Työmaalla jatkuvat työt huolimatta COVID-19 viruksen aiheuttamista haasteista – ehkäpä tämä auringonpaiste yhdistettynä ajoittaiseen sateeseen on juuri sitä, mitä nyt tarvitaan, sillä COVID-19 virus ei selviä yhtä hyvin aurinkoisessa ja kosteassa ilmassa kuin aurinkoisessa ja kuivassa ilmassa tai kosteasssa ja auringottomassa ilmassa.

Villa Mikael & Villa Sanni taloissa on sisäilman terveellisyyten panostettu todella paljon. Painovoimaisen hybridi-ilmanvaihdon ja antibakteeristen ainevalintojen ansiosta varmistetaan ettei bakteerit ja virukset jää muhimaan taloon. Talojen päästöttömät materiaalit, läpihengittävyys ja kosteudenhallintaratkaisut ovat myös varmistamassa terveellisen hengitysilman.

Nautitaan keväästä ja vältetään ylimääräisiä kontakteja ja pidetään turvavälit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s