Villa Mikael kuntoutus/studio/monitoimitila

Villa Mikaelin kuntoutus/studio/monitoimitila on monta asiaa samallakertaa kompaktissa tilassa. Se toimii kuntoutustilana ja siellä tulee olemaan fysioterapiapöytä/plintti, Puolapuut, renkaat, rekki, painokevennettyä kävelyä varten kattokisot, motomed – jalkojen kuntouttamiseen, HUR pulley, jolla Mikael voi tehdä kaikki harjoitusliikkeet pyörätuolista, painoja, nyrkkeilysäkki, airex matto, psoastyynyjä jne… Eli käytännössä kaikki, mitä Mikael tarvitsee kuntoutuakseen vielä lisää.

Se on myös tanssistudio – isot kaapiston peiliovet mahdollistavat tanssin harjoittelun – Mikaelin kohdalla siten, että avustaja tukee Mikaelia hänen tanssiessaan pystyasennossa.

Tila on myös bändikämppä sähköbassso, sähkökitara, akustinen kitara, sähkörummput, erilaisia rumpuja ja lyömäsoittimia, kahdet keyboardit, mikkejä ja PA-laitteet mahdollistavat monipuolisen musisoinnin.

Musiikin tuottaminen ja äänittäminen on myös mahdollista kotistudiossa, joka koostuu isosta kosketusnäytöstä, tietokoneesta, josta löytyy kaikki tarvittavat ohjelmistot sekä studiomonitoreista. Mikael pääsee taas tekemään musiikkia. Ja Konton toimittamat turvepohjaiset akustiikkalevyt ja akustiikkaverhot takaavat hyvän akustiikan.

Genelecin * studiomonitorit ja Raven kosketusnäyttö

Ja voi tilaa käyttää myös taulujen maalaamiseen – otetaan vain välineet esille kaapista.

Ja onhan tämä kokonaisuus samalla sanuna pukuhuone.

Ikkunanurkan DJ-pöytä on osa huonetta, joka muuttuu illanviettopaikaksi yhdessä pihan kesäkeittiön ja oleskelualueen kanssa.

Monta asiaa samassa tilassa tuo elämään paljon erilaisia virikkeitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s