Villa Sanni

Villa Sanni on pienen perheen haavetalo – kompakti, edullinen, esteettinen, ekologinen ja elinikäisesti terve talo.

Talon tilankäyttöön on panostettu paljon. Alakerran yhteiset oleskelutilat – olohuone ja keittiö – ovat talon sydän. Huikean suuret ateljeeikkunat antavat talolle luonnetta ja valoa. Industrial tyylinen sisustus ja keittiö tuovat oman särmän taloon. Olohuone jatkuu saumattomasti pihalle katettuna terassina. Yläkerran iso loft -tyylinen makuuhuone huikeine näkymineen yli olohuoneen tuo elämään säväyksen luksusta.

Puinen läpihengittävä talo, jossa on painovoimainen ilmanvaihto ja muutenkin luonnonmukaiset materiaalit tuovat mukanaan terveellisen asumisen.

Alue on optimaalinen aktiivisille liikkujille – erinomaiset ulkoilumaastot, yksi Suomen parhaista uimahalleista lähistöllä ja monipuolinen urheilupuisto. Sekään ei ole haitaksi laskettavaa, että pyörätieverkosto, joka yhtenäisenä kattaa useiden kymmenien kilometrien alueet, alkaa talon kulmalta.

Johanna ja Sanni
Johanna ja Sanni

Kun aktiviteeteistä palaa lämpimään kotoisaan kotiin rentoutumaan on mukavaa kun tietää, ettei asuminen ole tässä unelmatalossa kallista – aurinkopaneelit ja lämpöilmavesipumppu lämmönlähteinä varmistavat sen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s